¡Viva la potra!

Entro en http://www.as.com y leo ¡Viva España! Juer, cualquiera diría que hemos arrollado a Italia 25-0. Me he tragado el partido entero, con penaltis y prórroga de acompañante y, aunque es verdad que España ha tenido más la pelota, ha chutado más veces a porta y que jugador por jugador ha dado más, Italia ha tenido la jugada clave del partido en una pelota sacada por Casillas bajo los palos… Llamémosle potra… No, llamémosle Casillas.

http://www.as.comに入れて、¡Viva España!を読んだ。これを読めば、スペインが強いと思わなければならない。でも、これがちがう。マーチにイタリアはベストチャンスがあったけど、カシジャスはボールを止めました。時々、スペインの人々は思いでがない。

Advertisements

7 thoughts on “¡Viva la potra!

 1. Jordi says:

  A mi el que em fa gràcia d’espanya és tots aquests paios, posem per exemple el manolo del bombo, que es creue que la nostra selecció es menjarà amb patates a tots els altres. Apart d’això trobo que Espanya es mereixia més guanyar perque en ocasions et diria que estaven més o menys igualats. Per cert ara que hem passat de quarts tindrem uns quants anys que no passarem de semis, perque siguem sincers, russia ens destrossarà.
  Koniec

 2. Jaume says:

  quina sort que tens de viuré al Japó! t’has estalviat estar mitja nit sentint els “viva españñña” pel carrer…..

  però no pateixo, a la pròxima ronda seré jo qui riurà!!

 3. cracksan says:

  Megumi> Beckham is an English player XD

  Jordi> Efectivament. Avui sentia el larguero frases de “somoj los mehhhhoreeee” (amb h) i “noj lo merehíamoo”, cosa que, juntament amb el “Hijos de puta” que cantaven durant el partit m’ha encabronat de mala manera. Personalment, a la que sento una mica d’interès per la selecció espanyola, al sentir a la colla d’energúmens que la segueixen perdo tot interès.

  Jaume> Recorda: és “Viva ejpahñaaaaaaa”. Em sap greu pels jugadors, per alguns d’ells. A Casillas, tot i ser madridista, no li he sentit ni una paraula fora de lloc. El mateix per Capdevila o per el Aragonès… però la legió esperpèntica que tenen darrera és I-N-F-U-M-A-B-L-E. És més: tinc un amic meu que es queixa de l’apuntisme de la gent en temes de fútbol (6q va per tu); del pal ara guanya el barça, sóc del barça. Amb les seleccions això agafa unes dimensions faraòniques. Avui he rebut mails d’espanyols al Japó fent comentaris sobre la victòria… Però que collons tiu, si SEMPRE EM DIUS que el futbol te la pela.
  Hi ha gent que es queixa de que el barça mescla política amb esport. Que collons foten les seleccions, doncs? I per que és lícit que ho facin?

  I el que em fa més gràcia és lo fals de tot això. Un dels pals de paller d’aquesta selecció té tanta sang espanyola com jo japonesa, i em refereixo a Marcos Senna. Consti que m’ha encantat com equilibrava el mig del camp… però esbandim-nos… és esport o política?

 4. Fede says:

  Yo soy de los que me quejo de que se mezcle deporte y politica. Me quejo de lo hipocritas que son los catalanes que se emocionan cuando Etoo grita “visca catalunya” como si realmente le tuviera o fuera a importar.

  Me parece logico que exista una competicion por paises, de la cual no se puede separar en parte la politica.

  Me parece ilogico que el presidente del barsa clame por la independencia catalana, y desde el club lleguen noticias del estilo que el barsa podria jugar en la liga francesa. Todos los que reclaman la independencia desde el futbol, se merecen que el barsa juegue solo una liga catalana. Y ahora no me salgais con lo de las ligas europeas, que por ahora no existen.

  Da rabia que los medios de comunicacion nos vendan la moto cada anyo, y dan rabia los fanaticos. Pero eso pasa en el mundo del futbol y paises, solo que nosotros tenemos una sensibilidad especial. Y lo que hay que hacer es pasar. Lo mas flipante es que consiguen que haya mucha gente que se algre casi igual de que espanya gane como de que espanya pierda!

 5. Cisco says:

  Si el Madrid s’hagués classificat per les semis de la Champions jugant com Italia, m’agradaria veure què n’opinarien AS i Marca…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s