Faster, pussycat! Kill! Kill!/ファスタ、プッシカット!キル!キル!

Estava el divendres al curro quan de sobte se m’acosta el Miguel, un company de feina. Miguel és un tiu d’aquests graciosos, d’aquells que és difícil que et caiguin malament. El divendres vesteix una samarreta amb un logo un pèl estrany: “Faster, pussycat! Kill! Kill!”. Li faig una broma sobre el logo en concret i em replica que és la seva pel·lícula preferida. Ràpidament em fa 5 cèntims de l’argument. Realment, és una de les coses més estúpides que mai he sentit… i per aquesta raó, aquest cap de setmana vaig procedir a aconseguir la peli i a visionar-la.

金曜日、仕事で。ミゲルさんは変なシャツを着てったけど、「Faster, pussycat!Kill! Kill!」というロゴがありました。『それは何ですか?」と聞きました。「これは僕の一番好きな映画」と答えしました。映画が大好きから、この週末に、映画を見た。

Faster, pussycat! Kill! Kill! és una pel·lícula on 3 pin-ups americanes decideixen anar a l’aventura amb els seus esportius, corrent a tota velocitat per les carreteres dels deserts nord-americans. No són dones normals, són auténtiques bèsties, sense cor, sense principis… A partir d’aquest guió tan simple com estúpid s’estructura una de les millors pelis que mai he vist. Senzillament és genial, per estètica, per missatge, per tot. Tot el que Quentin Tarantino persegueix en les seves pel·lícules està en 5 minuts d’aquest film, amb la gràcia que no resulta ni “cutre” ni vulgar: simplement COOL.

「Faster, pussycat!Kill! Kill!」の台本はすげえ。ピナップの女の子を三つが旅行を始めます。スポツの車で、可愛いの三つは大冒険を始めます。可愛いだけど、彼女たちは強い、気持ちがない。台本はそれだけど、この映画の方がタランチノの映画よりカッコイです。どして?

Com s’aconsegueix això? Molt fàcil!

Primer, és necessari comptar amb actrius que són autèntiques starlets i que resulten autèntiques “femmes fatales” i no simples actrius de Hollywood amb maquillatge. Desprès fa falta un guió estúpid al 100% i sense cap tipus de lògica. I finalment, uns diàlegs super suats i casposos. Així i només així, s’assoleix el kharma.

Per si no se m’ha entès ho repetiré. Igual algú es pensa que estic sent irònic però no és el cas. Faster, pussycat! Kill! Kill! és una de les millors pelis que mai he vist.

まず、主人公がまことにピナップだよう!彼女たちが強いそうです!でわ、台本はバカの台本だけど、面白い。時々、台本の中に、意味がないから台本はスゲエになります!最後、主人公の言葉、いつもカッコイの話があります。。。えええ、カッコイ悪いだかもしれない、でもあそこに面白いポイントがあるんだ。

冗談じゃない!その映画は素晴らしい!

トゥラ・サターナ!大好き!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s