Primer

És possible gaudir d’una pel·lícula sense entrendre-la completament? Aquest és el dilema que tot espectador tindrà amb Primer, la pel·lícula que em disposo a analitzar a continuació.

Amb un pressupost de 7000 dollars, una càmara de 35 mm i no més de 2 actors, actors (referint-me a personatges principals) es pot fer una pel·lícula. Sí, és possible. Tanmateix, a tot emprenedor que ara pensi “sí, home, ara hi corro” li diré que primer cal que prepari un guió capaç de subjectar tota la pel·lícula i evitar que aquesta s’esfondri en la monotonia. Alhora, serà necessari que sigui un autèntic crack del muntatge, ja que 7000 dollars no donen per a moltes alegries.

Primer compleix els dos requisits.

Un grup d’amics, d’emprenedors, disposen del seu temps lliure per tal de crear alguna cosa que els permeti sortir de la mediocritat de les seves vides. Un dia, quan al final que creuen que finalment ho han aconseguit, descobreixen que la màquina no fa ben bé el que pensaven, però que té el poder suficient per a poder canviar les seves vides. A partir d’ací, el guió arriba a uns nivells de complexitat que ens obligaran a prendre apunts mentre visionem el film. No exagero.

Una excel·lent pel·lícula de ciència ficció de reduït pressupost però interessant proposta. Us la recomano.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s